top of page

Vägen framåt

För att vi ska kunna skapa och förvalta en plats genom en stiftelse behöver det först finnas en egendom, kapital eller fastighet, att skänka till stiftelsen. Därför börjar denna resa med en ny ideell förening med syfte att samla in och sedan skänka egendomen till stiftelsen.

Den ideella föreningen Friends of Mio är registrerad hos Skatteverket, och har ett eget bankkonto. Vi tar tacksamt emot donationer till vårt bankgrio 5971-0525 eller via Swish 123-333 04 04. Märk ditt bidrag med GÅVA.

Den 10 maj 2023 fick vi förtroendet att förvalta gården i Fossum. Drömmen har blivit verklighet tack vare många människor, från hela världen, som gått samman och hjälpts åt. Från djupet av våra hjärtan, tack!

 

Mer hjälp behövs! Vi har ett lån som behöver betalas tillbaka om 2.800.000 SEK. Vi behöver fortsatt hjälp för att kunna vandra den här vägen.  

Vi vet att det finns många som är nyfikna och vill kunna bidra. Vi lägger löpande ut aktuella möjligheter och projekt på vår hemsida, men det som uppdateras mest flitigt är vår Facebook-sida och Instagramsida, Friends of Mio.

På gång

2/10 Tillträde till gården i Fossum

Kontakta föreningen Friends of Mio

Vill du vara med och bidra? Eller hålla dig informerad om vad som händer? Hör av dig till oss!

bottom of page