top of page

Vägen framåt

För att vi ska kunna skapa och förvalta en plats genom en stiftelse behöver det först finnas en egendom, kapital eller fastighet, att skänka till stiftelsen. Därför börjar denna resa med en ny ideell förening med syfte att samla in och sedan skänka egendomen till stiftelsen.

Den ideella föreningen Friends of Mio är registrerad hos Skatteverket, och har ett eget bankkonto. Vi tar tacksamt emot donationer till vårt bankgrio 5971-0525 eller via Swish 123-333 04 04. Märk ditt bidrag med GÅVA.

Skulle vi av någon anledning inte lyckas samla in tillräckligt med pengar för att genomföra förvärvet av den specifika gården kommer stiftelsen ändå att bildas och kapitalet kommer att användas till en annan gård, med samma syfte. 

Vi vet att det finns många som är nyfikna och vill kunna bidra. Vi lägger löpande ut aktuella möjligheter och projekt på vår hemsida, men det som uppdateras mest flitigt är vår Facebook-sida och Instagramsida, Friends of Mio.

På gång

Empatiska möten med Nadia 7/4 kl 10.00-15.00 Dagsretreat tillsammans med hästarna på Östersta gård, Enköping. Anmäl dig till anna@osterstagard.se 

Medkänslans väg 10/4 kl 10.00-15.00  Skogsretreat med Emma i Tyresta naturreservat, Stockholm. Läs mer på vår Facebook-sida eller Instagram. Anmäl dig till asalaosa@gmail.com

30/4 Sista dag för anbud på gården i Fossum

Kontakta föreningen Friends of Mio

Vill du vara med och bidra? Eller hålla dig informerad om vad som händer? Hör av dig till oss!

bottom of page