top of page

Surtung

I det som tidigare har använts som bostadshus på gården Surtung kan du hyra en bädd för att övernatta när du är i Bullaren eller om du vill hyra hela gården för att ha kurs.

 

Bäddarna i huset är reserverade under kurshelger för elever som deltar i kursverksamheten på Friskeröd, då är bäddarna inte tillgängliga för bokningar på hemsidan, om du är en kursdeltagare, kontakta Emelie för att boka din bädd.

Betalning av bädden under kurshelg görs genom att swisha 300 kr per natt och bädd till

123-333 04 04 ange "BÄDD DATUM" som meddelande.

Du kan läsa mer om vad som gäller vid boende och besök på Surtung längre ner på den här sidan.

IMG_8491 (1).heic

Rum 300 kr/bädd & natt

Tillgång till ett rum med en eller flera bäddar. Vissa rum är genomgångsrum till andra rum. Delat badrum och kök. Medtag egna lakan och handdukar. Rummet städas innan avfärd. Betalning vid kurshelg sker med Swish till 123-333 04 04 ange "BÄDD & DATUM"

Dagshyra kurslokal delat med boende 500 kr/dag

Anordna din kurs på nedervåningen på Surtung. Du delar kök och toalett med de som bor i huset och har tillgång till samlingsplatsen. Du plockar undan, ställer iordning när ni är klara för dagen, och städar när ni är klara. Sovplatser ingår ej.

Hela huset 3 500 kr/dygn

Hyr hela huset för att anordna din kurs. Ett stort kök, ett badrum samt samlingslokal med sittplats för ca 15-20 personer finns på nedervåningen. Det finns 7 bäddar på övervåningen och ett badrum,  med möjlighet att lägga till 4 st extrasängar. På nedervåningen går det att göra i ordning X temporära sovplatser i köket och samlingslokalen. Deltagarna medtar egna lakan och handdukar. Du plockar undan, ställer iordning och städar när ni är klara.

Alla bäddbokningar utöver kurshelger sker vi vår hemsida. För att hyra hela huset eller för en dagskurs kontakta info@friendsofmio.com

Det finns möjlighet att skräddarsy för individuella lösningar, kontakta oss för en dialog kring detta.

Alla intäkter går oavkortat direkt tillbaka till gården och dess invånare. Allt arbete på gården drivs helt ideellt. 

Innan du anländer till Surtung är vi tacksamma om du läser de guidelines som platsen har tagit fram. 

Du hittar en länk till dom här. Guidelines Surtung

Husdjur på Surtung bor det idag två katter inne i bostadshuset och en grupp hönor i en av ladorna. Vill du ta med en hund behöver den vara kopplad utomhus (om den inte är bekant med platsen) och kunna fungera i ett hus med katter. Katter behöver hållas på rummet.

Parkering parkera farmför någon av ladorna, se till att grusvägen som går igenom gården hålls fri för passerande trafik.

Betalning: Boka en bädd via knappen nedanför. Betala för bokningen genom att Swisha Friends of Mio på 123-333 04 04 eller föra över pengar till vårt Bankgiro 5971-0525 , ange ditt bokningsnummer som du får i ett mail som referens. Bokningen och betalningen är inte sammanlänkade med varandra i nuläget, du behöver lösa det på egen hand (det fixar du!).

bottom of page