top of page

Surtung

I det som tidigare har använts som bostadshus på gården Surtung kan du hyra rum för att övernatta när du är i Bullaren eller om du vill hyra hela gården för att ha kurs. 

IMG_8491 (1).heic

Rum 300 kr/bädd

Tillgång till ett rum med en eller flera bäddar. Vissa rum är genomgångsrum till andra rum. Delat badrum och kök. Medtag egna lakan och handdukar. Rummet städas innan avfärd. 

Dagshyra kurslokal delat med boende 500 kr/dag

Anordna din kurs på nedervåningen på Surtung. Du delar kök och toalett med de som bor i huset och har tillgång till samlingsplatsen. Du plockar undan, ställer iordning när ni är klara för dagen, och städar när ni är klara. Sovplatser ingår ej.

Hela huset 3 500 kr/dygn

Hyr hela huset för att anordna din kurs. Ett stort kök, ett badrum samt samlingslokal med sittplats för ca 15-20 personer finns på nedervåningen. Det finns 7 bäddar på övervåningen och ett badrum,  med möjlighet att lägga till 4 st extrasängar. På nedervåningen går det att göra i ordning X temporära sovplatser i köket och samlingslokalen. Deltagarna medtar egna lakan och handdukar. Du plockar undan, ställer iordning och städar när ni är klara.

Alla rumsbokningar sker vi vår hemsida. För att hyra hela huset eller för en dagskurs kontakta info@friendsofmio.com

Det finns möjlighet att skräddarsy för individuella lösningar, kontakta oss för en dialog kring detta.

Alla intäkter går oavkortat direkt tillbaka till gården och dess invånare. Allt arbete på gården drivs helt ideellt. 

Innan du anländer till Surtung är vi tacksamma om du läser de guidelines som platsen har tagit fram. 

Du hittar en länk till dom här. Guidelines Surtung

bottom of page